XXXII Volta a peu a Castelló

Esport

Un any més aplega la festa de l´atletisme popular al nostre poble i enguany ho celebrem amb un canvi de data realitzat amb l´objectiu d´acollir el major nombre de participants i que permeta la participació a totes i tots fugint de les festes majors del poble i les calors sofocants del mes d´agost. Per això un any més vos animem a que participeu el proper 3 de setembre a partir de les 17h de la vesprada els mes menuts, i a partir de les 19h l´absoluta al Parc de l´estació de Castelló.

Com tots els anys tenim trofeus en les categories d´Alevins, Infantil, Seniors i Veterans A, B i C i a més, samarretes per a totes i tots els participants. Recordar en aquest punt, que sóm dels pocs Clubs que a les seues proves donen samarretes de dones, i ens sentim orgullosos de la vostra participació que augmenta any enrrere any.

El preu de les inscripcions és de 5€ i la podeu formular a la web www.cronorunner.com, a més teniu el reglament que podeu consultar per a saber a quina categoría competiu.
 

A hores d´ara continuem treballant junt a l´Ajuntament per a tenir-ho tot preparat per al proper dissabte 3 setembre, com sempre amb tota l´estima i dedicació perquè per a nosaltres les corredores i els corredors sou el primer.

També volem agrair per adelantat a totes les empreses, col·laboradors i voluntaris que poseu el vostre granet d´arena per a fer possible aquesta prova. Aixímateix aprofitem per a fer un cridament a totes les castelloneres i castelloners per a que el dissabte ixquen al carrer a animar a les participants i fer més acollidora la seua participació.
 
3 SETEMBRE (Parc de l´estació de Vva. de Castellón)

17h CURSES XIQUETS

19h PROVA ABSOLUTA

http://www.cronorunner.com
 

Cartell - Maria Estrada

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article