Edicions Bullent dóna a conèixer el guanyador del Premi Soler i Estruch

Cultura i oci

El proper divendres 9 de setembre se sabrà l'obra guanyadora del Premi Soler i Estruch i de la totalitat del Certamen Literari Castellum Ripae, convocat per Castelló (Ribera Alta).

Serà durant un sopar literari a l'Alberg de Santa Anna (Per saber l'ubicació clica ací), un paratge ben bonic per a un acte especial. Conduirà l'acte Amàlia Garrigós i estarà amenitzat pel cantautor Pau Alabajos.

Podeu adquirir els tiquets al número de telèfon 664297296, a les oficines municipals, o bé fent un ingrés (indicant: Castellum més nom i cognoms) a: La caixa: ES71-2100-2941-68-0200004246 fins el proper dimarts 6 de setembre. 
 
El Certamen literari Castellum Ripae està format pel premi Premi "Vicent Ignasi Franco" d'assaig, El premi de poesia infantil "Ausiàs March" dirigit a alumnes de primària del poblei el Premi Soler i Estruch.
 
 
Al premi Soler i Estruch s'han presentat 29 originals i el/la guanyador/a rebrà 2.000 euros subjectes a la retenció d'IRPF corresponent i veurà publicada l'obra premiada a càrrec d'Edicions del Bullent.

L'any passat va guanyar l'obra Vestida de lluna, d'Elvira Cambrils, amb un un llibre de viatges que pot llegir-se com una novel·la construït amb setze històries encadenades per la veu de la narradora.

Altres guanyadors són Tot interior, d'Enric CampsPell de gat, de Ma. Victòria Lovaina,Humors agres, de Sico FonsEfectes secundaris, de Jovi Lozano-Seser o El vol de les papallones, de Maurici Belmonte.
 


Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article