Josep Manel Vidal guanya el Premi Soler i Estruch

Josep Manel Vidal guanya el Premi Soler i Estruch amb ‘La llum de les estrelles mortes’

Cultura i oci


RedactaVeu / Castelló de la Ribera.

El passat divendres es van donar a conèixer les obres guanyadores dels nous premis del Certamen literari Castellum Ripae. L’Alberg de Santa Anna, a la Llosa de Ranes (la Costera), va acollir el sopar literari, dirigit per la periodista Amàlia Garrigós i amenitzat pel cantautor de Torrent, Pau Alabajos, on els guanyadors i assistents gaudiren d’una vetllada literària que serví de context per a conèixer les obres que guanyarien el Soler i Estruch de narrativa, el Vicent Ignasi Franco d’assaig i l’Ausiàs March de poesia infantil, adreçat als alumnes de Castelló de la Ribera.

Edicions del Bullent serà l’encarregada d’editar l’obra guanyadora, dotada amb un premi econòmic de 2.000 euros per al Soler i Estruch, al qual optaven 29 obres. Així, en aquesta edició de 2016, el Premi Soler i Estruch ha estat per a l’obra La llum de les estrelles mortes de Josep Manel Vidal (l’Alcúdia de Crespins, 1965).


El Soler i Estruch, en edicions anteriors, havia recaigut en obres com Vestida de lluna d’Elvira Cambrils, Tot interior d’Enric Campos, Pell de gat de Maria Victòria Loviana, Humors agres de Sico Fons, Efectes secundaris de Jovi Lozano-Seser o El vol de les papallones de Maurici Belmonte.

Per altra banda, el premi d’assaig ha quedat desert en aquesta edició i l’Ausiàs March de poesia, adreçat als alumnes de Castelló de la Ribera, ha recaigut en Claudia Juárez de 1r cicle de primària, Mireia López de 2n cicle i Ana Encarnación Portero de 3r cicle. Les obres guanyadores del premi de poesia seran editades en el llibre de festes de Castelló de la Ribera.
 Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article