Arranca una nova temporada de l’Escola de Pilota de Castelló

Esport

Dissabte 17 de setembre comença un nou curs per a l’Escola de Pilota de Castelló, una temporada que mamprèn la seua activitat, un any més, els dissabtes de matí al frontó del poliesportiu municipal.

L’any passat, més d’una vintena de xiquets i xiquetes gaudiren, practicaren i van conèixer la pilota valenciana de la mà del Club de Pilota.

De setembre fins a juny, el frontó del poliesportiu va albergar, tots els dissabtes de matí, al voltant de les 9.30, els més menuts que, a partir dels quatre anys, començaven a pegar les seues primeres pilotades i feien jocs d’iniciació a la pilota fins a les 11.00 hores.

Després, a partir de les 11.00, era el torn dels més majors, dels alumnes que ja començaven a dominar la pilota i els quals, durant aquest curs, està previst que facen més encontres amistosos contra altres escoles i, fins i tot, que participen en algun campionat d’iniciació.

Al mateix temps, també està previst promoure la pilota com activitat extraescolar al CEIP Severí Torres els dimecres de 16.30 a 17.30 al pati de l’escola.

Per tant, si voleu conèixer la pilota valenciana tan sols heu d’acudir el pròxim dissabte dia 17 al frontó del poliesportiu de Castelló a les 9.30 hores.

Si voleu més informació podeu telefonar al 665 36 11 43. 

Vingueu i proveu sense compromís, de segur que vos agrada!
 
CPV Castellonense

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article