Aliments que pareixen saludables, però no ho són


Quan fem exercici , la majoria de voltes acabem menjant coses molt lleugeres per a evitar una digestió pesada. L’alimentació és una de les claus més importants per a assolir un entrenament i uns resultats perfectes, però, què passa si resulta que allò que mengem no és tan sa com pareix?

3 aliments poc convenients

Aquests menjars es troben la major part de voltes als nostres desdejunis i berenars, també prenen la funció de dotar-nos d’energia abans d’eixir a córrer o anar al gimnàs:

- Sucs comercials. La major part de sucs que es promocionen com naturals, estan plens d’additius i de sucres afegits, pel que la seua qualitat i la quantitat de vitamines presents a aquestes begudes és molt menor. La millor opció és apostar per els sucs naturals i fàcils de fer, com el de taronja. Els batuts de fruites també estan fins a dalt de vitamines naturals.

- Barretes de cereals. Es promocionen com a un ‘snack’ saludable i enriquit amb fibra, perfecte per a cuidar la figura si estàs a dieta. Res més lluny de la realitat, i és que la majoria contenen una elevada quantitat de sucres i greixos, molts d’ells ‘trans’ o saturats.

- Cereals de desdejuni. Els cereals processats tenen molt de sucre, greixos i sodi. Així, que allò que es ven com una font d’energia tan saludable sol ser un engany. Paga la pena, que apostem per cereals naturals i sense processar, com l’avena.

Sabies la veritat sobre aquests aliments? Sols consumir-los a habitualment? Si vols més informació, ací pots trobar-la revistabuenasalud.es/aliments.