acicastello


Qui som

Som un grup de ciutadanes i ciutadans d'ací de Castelló (el situat geogràficament a la Ribera Alta del Xúquer, al País Valencià) preocupats per la situació institucional, política, cultural, social i econòmica del nostre municipi, que hem pres la decisió, i hem adquirit el compromís, de posar en marxa aquest espai de comunicació,  amb el qual pretenem:
 
1r) Informar sobre els afers públics del nostre poble i de les qüestions que no apareixen en el BIM-El Miragall, ni en Ràdio Castelló, tot i donant una visió diferent de la nostra realitat que acabe amb el monopoli informatiu de l'actual corporació municipal.

2n) Denunciar de forma crítica, responsable i pública tot allò que ens afecta com a castelloners.

3r) Oferir un àmbit d'intercanvi, opinió, debat, reflexió i participació activa i directa a totes les persones, entitas i col·lectius del nostre poble.

4t) Ser la trobada virtual i permanent de tots els Castelló, municipis germans de topònim del nostre àmbit lingüístic. L'eina bàsica d'aquesta iniciativa ciutadana serà la paraula escrita i les imatges que publicarem en l'exercici del dret fonamental a la lliure expressió, reconegut en la Declaració Universal dels Drets Humans, i de la Constitució.
 
 

 

l'Oratge

Publicitat

ÀLBUM FOTOS

La València màgica i miraculosa

ÀLBUM DE FOTOS

Diada 9 d'Octubre

ÀLBUM DE FOTOS

l'Albufera

ÀLBUM DE FOTOS

Centenari del Trenet

ÀLBUM DE FOTOS

COM El Castellet

GCiE-Compromís

Espai

ÀLBUM DE FOTOS

Homenatge als Maulets

#castelloparla

Twiter