Dilluns 21 d'Abril del 2014 - 07:18 0
usuari:
contrasenya:  


VicentPuigNoucelles

Aquesta portada temàtica anomenada Autors, serà pluritemàtica en funció dels  continguts que aporten els autors en els seus articles, tant els identificats amb les seues dades personals, com els qui signen sempre amb el mateix pseudònim. 

Qualsevol castelloner o castellonera, que vulga escriure en acicastello o publicar el que escriu en algun altre lloc, podrà tindre la seua pròpia secció, posant-se en contacte amb l’equip de redacció.

Els Reis Mags d'Orient passen per Cuba

 És la gran festa de quitxalla. Recordant l'arribada d'aquest personatges a adorar Jesús, els Reis obsequien als xiquets amb joguines i llaminadures... Arriben perfectament abillats a totes les poblacions el dia 5 de gener. I, després de rebre'ls, ca ...llegir mes


El pacte de les Esquerres a Castelló es possible

Durant aquest cap de setmana passat s'han tingut extenses reunions i la conclusió és que els Consells Locals d'EU, PSVP i GCiE han mostrat la seua conformitat al pacte d'esquerres i ho ha fe ...llegir mes


Una passejada sense compromís

Una passejada sense compromís       cotinuara......   VicentPuigNoucelles ...llegir mes


Pàgina: 1 de 1 mostrant resultats 20 per pàgina
anterior | següent
primera | última

Pàgines:

1

Últimes notícies per seccions

inici | acicastello.org es publica baix llicencia Creative Commons | per a una millor navegació, acicastello et recomana mozilla firefox.