Diumenge 20 d'Abril del 2014 - 18:09 0
usuari:
contrasenya:  


Odalric Valença

Aquesta portada temàtica anomenada Autors, serà pluritemàtica en funció dels  continguts que aporten els autors en els seus articles, tant els identificats amb les seues dades personals, com els qui signen sempre amb el mateix pseudònim. 

Qualsevol castelloner o castellonera, que vulga escriure en acicastello o publicar el que escriu en algun altre lloc, podrà tindre la seua pròpia secció, posant-se en contacte amb l’equip de redacció.

Escoles de música en perill d'extinció

Les escoles de música pateixen una retallada addicional del 30% a la rebaixa del 35% ja aprovada pel Consell per a 2010. La Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (*FSMCV) acusa al Govern valencià de “*apunti-llar” el model d ...llegir mes


El RIP de les Escoles de Música

Les escoles de música tenen un repte, que és fer possible que els ciutadans tinguen la possibilitat de ser aficionats actius de la música. L'opció d'un finançament públic no és una idea fora de lloc. Les escoles de m&u ...llegir mes


Pàgina: 1 de 1 mostrant resultats 20 per pàgina
anterior | següent
primera | última

Pàgines:

1

Últimes notícies per seccions

inici | acicastello.org es publica baix llicencia Creative Commons | per a una millor navegació, acicastello et recomana mozilla firefox.